پیام تبریک ریاست دانشکده دندانپزشکی بابل به مناسبت روز جهانی رادیولوژی

به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی بابل، دکتر احسان موعودی ریس دانشکده، بمناسبت 17 آبان روز جهانی رادیولوژی را تبریک گفتند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی بابل، دکتر احسان موعودی ریس دانشکده، پیام تبریکی بمناسبت 17 آبان روز جهانی رادیولوژی برای همکاران و کارکنان بخش رادیولوژی، به شرح زیر فرستادند.

امروز روز جهانی پزشک رادیولوژی است. با تلاشهای همکاران خوب بخش رادیولوژی،در جهت افزایش کیفیت آموزش و رضایتمندی مراجعین موجبات ارتقای دانشکده به مرجعیت علمی رشته رادیولوژی دهان، فک و صورت کشور فراهم گردید. اینجانب ضمن تبریک روز رادیولوژی به اساتید،دانشجویان و پرتوکاران محترم، از زحمات و تلاشهای مجدانه ایشان تقدیر و تشکر می‌نمایم و از خداوند متعال برای همه همکارانم، سلامتی و زندگی با عزت و همراه با آرامش مسئلت دارم.