تلاش وزارت بهداشت برای جذب ۲هزار عضو هیات علمی ثابت

دکتر حمید اکبری قائم مقام معاون آموزشی وزارت بهداشت

قائم مقام معاون آموزشی وزارت بهداشت، از رایزنی و تلاش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور برای اخذ مجوز جذب حداقل ۲ هزار عضو ثابت هیات علمی در سال جاری خبر داد.

دکتر حمید اکبری در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار ماهنامه نگین دندان‌‌پزشکی گفت: «در حال حاضر بیش از ۷۰ درصد اعضاء هیات علمی دانشکده‌های دندان‌پزشکی، متخصصین متعهد خدمت هستند که هر دو یا سه سال تغییر می‌کنند و این امر موجب نارضایتی دانشکده‌ها است. چرا که مسلماً هر شخصی که به هر حرفه‌ای مشغول است، در یک تا دو سال اول تجربه کاری لازم را ندارد و مطلوب این است که عضو هیات علمی، تا سن بازنشستگی در دانشکده خدمت کند.»

وی افزود: «راهکار حل این مشکل این است که با فراهم آوردن حق تأسیس مطب یا فعالیت‌های دیگر، زمینه‌ای برای جذب نیروی ثابت هیات علمی فراهم شود و سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی، مجوزهای بیشتری در اختیار وزارت بهداشت قرار دهد تا بتواند هیات علمی مورد نیاز خود را به عنوان نیروی ثابت تأمین کند تا مجبور نباشد از متخصصین متعهد خدمت استفاده کند.»
وی در پایان خاطرنشان کرد: «معاونت آموزشی وزارت بهداشت، جلسات متعددی با سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی و دولت داشته و در حال رایزنی برای اخذ مجوز جذب حداقل ۲ هزار نیروی هیات علمی است.»