بزرگ‌ترین اجتماع دانشجویان دندان‌پزشکی

پانزدهمین کنگره دانشجویان دندان‌پزشکی ایران

پانزدهمین کنگره دانشجویان دندان‌پزشکی ایران سوم تا پنجم آبان ۹۶ در هتل المپیک تهران برگزار می‌شود

دکتر آرش زاهدی، مسئول کمیته دانشجویی انجمن با اعلام این خبر گفت: « مضمون این کنگره “از مطالعه به مهارت” انتخاب شده است و کارگاه‌ها و پانل‌های آن، با این هدف طراحی شده‌اند که مهارت‌هایی که دانشجویان دوره دندان‌پزشکی عمومی به هر دلیل آن‌ها را در مدت تحصیل خود کمتر فراگرفته‌اند، دوباره آموزش ببینند.»
وی افزود: «تمام کارهای بالینی دوره عمومی از جمله ترمیمی، جراحی و زیبایی در کارگاه‌ها و پانل‌های پانزدهمین کنگره دانشجویی انجمن دندان‌پزشکی آموزش داده می‌شوند و با توجه به اینکه ظرفیت کارگاه‌ها به دلیل قیمت مناسب، تقریباً به اتمام رسیده است، متقاضیان می‌توانند درخواست برگزاری آن‌ها را به کمیته دانشجویی انجمن ارائه دهند تا با توجه به تعداد افراد، این کارگاه‌ها را مجدداً در دانشکده محل تحصیل یا در انجمن دندان‌پزشکی مادر برای آنان برگزار کنیم.»
دکتر آرش زاهدی، در پایان در اشاره به سایر مزایای شرکت در پانزدهمین کنگره دانشجویی انجمن دندان‌پزشکی گفت: «در این کنگره، برای اولین بار دانشجویان دوره عمومی با پرداخت مبلغ ۱۰ هزار تومان از کارت عضویت انجمن و مزایای آن برخوردار می‌شوند و همچنین برای بیش از صد نفر از آنان امکان اسکان در هتل المپیک و پانسیون‌های اطراف آن با هزینه مناسب فراهم آمده است. گذشته از این، در صورتی که متقاضیان به صورت گروهی قصد ثبت‌نام در کنگره را داشته باشند، کمیته ثبت‌نام برای آنان تخفیفاتی را در نظر می‌گیرد.»
پانزدهمین کنگره دانشجویی انجمن دندان‌پزشکی ایران، سوم، چهارم و پنجم آبان ماه ۹۶ در هتل المپیک تهران برگزار می‌شود و فقط دانشجویان دوره دندان‌پزشکی عمومی می‌توانند برای ثبت‌نام به سایت کمیته دانشجویی انجمن دندان‌پزشکی ایران به سایت کمیته دانشجویی انجمن به آدرس http://scida.ida-dent.com/ مراجعه کنند.