حرکت تازه دندان‌پزشکان برای کمک به دانش‌آموزان مناطق محروم

برگزاری پویش «کیف کنگره، کیف مدرسه»

مدیر مسئول ماهنامه نگین دندان‌پزشکی از شکل‌گیری پویشی برای اهداء کیف‌های بلااستفاده کنگره‌های دندان‌پزشکی به دانش‌آموزان بی‌بضاعت و محروم با همراهی جمعیت طلوع بی‌نشان‌ها خبر داد.
دکتر سیامک شایان امین گفت: «در کشور ما سالانه تعداد زیادی کنگره علمی برگزار می‌شود و دندان‌پزشکان هر سال به‌طور متوسط در دو کنگره شرکت می‌کنند که در آن‌ها، کیف‌هایی به شرکت‌کنندگان اهداء می‌شود که به دلایل مختلف بلااستفاده می‌مانند.»
وی افزود: «در آستانه سال تحصیلی تصمیم گرفتیم پویشی را با دو هدف تأکید بر جلوگیری از اسراف در کنگره‌های دندان‌پزشکی و کمک به دانش‌آموزان محروم و بی‌بضاعت، راه‌اندازی کنیم تا به این وسیله کیف‌های نو و سالم اما بلااستفاده همکاران خود را جمع‌آوری کرده و با همراهی جمعیت طلوع بی‌نشان‌ها، به دانش‌آموزان نیازمند برسانیم.»
وی با اشاره به استقبال دندان‌پزشکان سراسر کشور از این پویش خاطرنشان کرد: «در ابتدا بنا بود با توجه به امکاناتمان این پویش را در سطح شهر تهران برگزار کنیم اما استقبال از این حرکت بسیار دلگرم‌کننده بود و دندان پزشکان زیادی از شهرهای مختلف کشور با این پویش همراه شده‌اند. علاوه بر این برخی از انجمن‌های علمی و شرکت‌های دندان‌پزشکی نیز برای اهداء کیف و لوازم‌التحریر یا همکاری در جمع‌آوری کیف دندان‌پزشکان اعلام آمادگی کرده‌اند.»

مدیرمسئول ماهنامه نگین دندان‌پزشکی در پایان گفت: «دندان‌پزشکان علاوه بر اهداء کیف‌های کنگره‌های علمی می‌توانند با اهداء لوازم‌التحریر یا کمک‌های نقدی و غیر نقدی در این پویش همراه شوند.»
دندان‌پزشکان می‌توانند با مراجعه به آدرس http://negin.online/pouyesh از کم و کیف این همراهی با پویش «کیف کنگره، کیف مدرسه» و آدرس مراکز جمع‌آوری هدایا مطلع شوند.