دکتر سید حسن قاضی زاده هاشمی وزیر بهداشت در نشست خبری سخنانی را ایراد داشت

وزیر بهداشت، خواهان وضع عوارض برای کالاهای آسیب‌رسان به دندان با کمک مجلس شورای اسلامی و دولت شد.
سید حسن قاضی‌زاده هاشمی با تأکید بر اینکه سیاست آینده وزارت بهداشت در حوزه بهداشت دهان و دندان، استمرار خدماتی است که تاکنون انجام شده است، اظهار کرد:

«تاکنون با اجرای طرح وارنیش فلوراید در پنج نوبت، هفت میلیون کودک از خدمات پیشگیری از پوسیدگی دندان بهره‌مند شده‌اند که این طرح باید ادامه یابد و خدمات بهداشت دهان و دندان، به ویژه خدمات ترمیمی دندانپزشکی برای عموم جامعه با مناسب‌ترین هزینه فراهم شود.»
وی در ادامه تأکید کرد: «علاوه بر این طرح که جامعه هدف آن، کودکان و افراد زیر سن ۱۴ سال هستند، در جهت کاهش پوسیدگی دندان‌ها، باید با کمک دولت و مجلس شورای اسلامی عوارضی برای کالا‌های آسیب‌رسان به دندان در نظر گرفته شود.»

وی با اشاره به ضرورت انجام خدمات ترمیمی دندان‌پزشکی برای گروه‌های متوسطه و دانشجویان، گفت: «در زمینه بهداشت دهان و دندان و انجام اقدامات پیشگیرانه ، متأسفانه دیگر آب از سر دانشجویان گذشته است و باید برای ترمیم دندان‌هایشان و هزینه این ترمیم‌ها اقدامات اساسی انجام شود.»

وزیر بهداشت با تأکید بر اینکه برای داشتن دندان‌هایی سالم هیچ نسخه‌ای مهم‌تر از پیشگیری نیست، ادامه داد: «صدا و سیما در فرهنگ‌سازی در حوزه سلامت دهان و دندان نقش استثنائی دارد و اگرچه تاکنون زحمات زیادی کشیده است، اما نباید از ادامه این مسیر خسته شود تا شاهد تغییر مثبت الگوهای رفتاری برای داشتن زندگی سالم باشیم.»