درگذشت دکتر شمس‌الدین تابش، سال‌دارترین دندان‌پزشک ایرانی

دکتر شمس‌الدین تابش، یکی از اعضای بنیان‌گذار جامعه دندان‌پزشکی ایران و سال‌دارترین دندان پزشک ایرانی، چهارم مرداد ۹۶ در سن ۹۵ سالگی در تهران درگذشت.

دکتر تابش از جمله دندان‌پزشکان فعال در حوزه صنفی دندان‌پزشکی بود و در همایش‌ها و برنامه‌های صنفی حضور فعالی داشت. او تا دو سال پیش و در سن ۹۳ سالگی همچنان در مطب شخصی‌اش حضور می‌یافت و به ویزیت بیماران می‌پرداخت.

دکتر تابش از جمله دندان پزشکان پیشرویی بود که در سال ۱۳۴۲ به همراه ۹ نفر دیگر از دندان‌پزشکان (دکتر آلفرد آوانسیان، دکتر محمد علی افتخاری، دکتر موسی باکی‌هاشمی، دکتر آرنولد برناردی، دکتر ارسلان تاج، دکتر اصغر حداد، دکتر اکبر رشتیان، دکتر حسین نواب و دکتر سمیع وهاب‌پور) جامعه دندان پزشکی ایران را پایه‌گذار کرد که امروز در قامت انجمن دندان‌پزشکی ایران فراگیرترین انجمن علمی و صنفی دندان‌پزشکی ایران است.

در اردیبهشت ۹۶ و در جریان برگزاری کنگره اکسیدا۵۷ از دکتر تابش در کنار سه چهره پیشکسوت دندان‌پزشکی ایران با حضور وزیر بهداشت، رییس سازمان نظام‌پزشکی و رییس FDI تقدیر شد و لوح افتخار انجمن دندان‌پزشکی ایران به او اهدا شد.

tabesh2