مسابقه هفت سین واحدهای دانشکده دنداتپزشکی

ای تدبیر کننده روز و شب
ای دگرگون کننده حالی به حالی دیگر
حال مارا به بهترین حال دگرگون کن
بهار بهترین بهانه برای آغاز و آغاز بهترین بهانه برای شاد زیستن است.
در آستانه فرارسیدن بهار طبیعت، بهار دلها نیز در دانشکده دندانپزشکی بابل با برگزاری مسابقه سفره 7 سین که از سوی روابط عمومی دانشکده برگزار شده بود از راه رسید. ریاست محترم دانشکده دکتر موعودی بهمراه معاون اداری و مالی دکتر میرزایی راد، رئیس دانشکده سلامت دهان و دندان و پایگاه سلامت دانش آموزی دکتر حاجی آقا تبار و معاون آموزش تخصصی دانشکده خانم دکتر مطلب نژاد ضمن بازدید از سفره های 7 سین بخشها پیشاپیش این عید باستانی را به همکاران و اساتید و دانشجویان تبریک گفتند. هیات بازدید کننده به اتفاق آراء واحد کتابخانه را بعنوان طرح برتر سفره 7 سین 96 برگزیدند و طی لوحی از تمامی بخشهای شرکت کننده تشکر کردند.