شهادت جانباز سرافراز هفتاد درصد سید دلاور طالبی

پيكر پاك جانباز سرافراز هفتاد درصد ، اسطوره صبر و ايستادگي و يادگار هشت سال دفاع مقدس، شهيد سيد دلاور طالبي زرين كمرپدر همکار گرامی خانم فرشته طالبی زرین کمر، روز گذشته با حضور ايثارگران، مسئولين ، مردم قدرشناس و هميشه در صحنه بابل تشييع شد.

پيكر مطهر جانباز شهيد سيد دلاور طالبي پس از تشييع در زادگاهش واقع در روستاي اله رودبار اين شهرستان به خاك سپرده شد.

گفتني است جانباز شهيد سيد دلاور طالبي زرين كمر در سال 67 در حين مأموريت در زاهدان توسط اشرار مورد حمله و قطع نخاع گرديد.

اين جانباز عزيز سالها در گنبد كاووس زندگي مي كرد كه بعد از شهادت، پيكر پاكش به شهرستان بابل انتقال و در زادگاهش خاكسپاري شد.

بدینوسیله به همکار گرامی خانم طالبی تسلیت عرض نموده و از خداوند منان برایشان صبر عظیم و اجز جزیل خواهانیم.