افتتاحیه پایگاه سلامت دهان دانش آموزی شهرستان بابل

به مناسبت دهه مبارک فجر روز دوشنبه 18 بهمن پایگاه سلامت دهان و دندان دانش آموزی با هدف ارائه خدمات رایگان برای دانش آموزان این شهرستان افتتاح شد. این مراسم که با حضور دکتر صمدزاده، مشاورمعاون بهداشت و رئیس مرکز سلامت دهان و دندان وزارت متبوع، دکتر اشرفیان معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل، و تنی چند از مقامات استانی و شهرستانی از جمله حاج آقا حسینی عالمی ریاست محترم دادگستری و حاج آقا مرادی دادستان محترم شهرستان بابل، آقای فرجی کارشناس سلامت و تندرستی آموزش و پروش شهرستان بابل و آقا حسینی مسئول آموزش و پرورش استثنایی آموزش و پرورش مازندران، مهندس قلندری معاونت بهزیستی استان، دکتر عمرانی رئیس بهزیستی شهرستان بابل، دکتر استهبدی مسئول بهداشت دهان و دندان دانشگاه علوم پزشکی مازندران و مسئولان روابط عمومی وحراست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل حضور داشتند برگزار گردید.

دکتر موعودی رئیس دانشکده ضمن خیر مقدم به مهمانان این پایگاه را اولین مرکز دولتی در دانشکده های دندانپزشکی شمال کشور معرفی کرده و ابراز نمودند این دانشکده با ایجاد بخش دندانپزشکی تحت بیهوشی در بیمارستان آیت الله روحانی جهت ارائه خدمات رایگان به قشر آسیب پذیر جامعه از جمله معلولین شمال کشور اعلام آمادگی  می نماید.

دکتر اشرفیان طی سخنانی گفتند از تعداد 38000 نفر واجد شرایط دریافت خدمات دندانپزشکی در سطح شهر، حدود 30000 نفر ایشان ثبت سامانه شده اند ضمن اینکه برای تمامی این افراد خدمات فلوئورتراپی انجام شده است.

دکتر صمدزاده نیز ضمن تشکر از وزیر بهداشت بخاطر اهتمام ایشان برای گسترش اینگونه خدمات در سطح کشور از تلاشهای این دانشکده برای راه اندازی این پایگاه تشکر نمودند و گفتند طی دو سال اخیر 3500 مرکز دهان و دندان در کشور ایجاد شده و2400 مرکز از نظر تجهیزات و ساختمان به روز شده اند نیز 1400 نفر نیروی جدید جذب این مراکز شده اند که موجب تحول در نحوه ارائه خدمات مراکز درمانی دندانی در سطح کشور شده است.

در نهایت از مرکز معلولین زنده یاد نوشیروانی بازدید به عمل آمد.