حضوردانشجویان کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بابل در هفدهمین کنگره سالیانه پژوهشی دانشجویان علوم پزشکی کشور

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل ، دانشجویان کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه درهفدهمین کنگره سالیانه پژوهشی دانشجویان علوم پزشکی کشورمورخ 16 الی 19 شهریور ماه جاری در دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار شد حضور فعال داشتند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل ،  دانشجویان کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه درهفدهمین کنگره سالیانه پژوهشی دانشجویان علوم پزشکی کشورمورخ  16 الی 19 شهریور ماه جاری در دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار شد حضور فعال داشتند.

گفتنی است : آقای هومن خاکستریان و خانم ها : فروغ ابراهیم تبار و فاطمه نیک سیرت در ارائه پوستررتبه های برتر کسب نموده. وهمچنین سه نفر از دانشجویان فعال این کمیته در سال های قبل، به عنوان داور در کنگره مذکور حضور داشتند.

قابل  ذکر است از میان مقالات ارسالی دانشجویان این کمیته، 11 مقاله به صورت پوستر و 6 مقاله به صورت سخنرانی پذیرفته شد.

کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه ، ضمن قدردانی از زحمات تمامی دانشجویان وموفقیت روزافزون این عزیزان در عرصه آموزش و پژوهش آرزومند است.