پیام تبریک روابط عمومی دانشگاه به مناسبت حلول ماه مبارک رمضان

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل به مناسبت حلول ماه مبارک رمضان پیام تبریکی را صادر نمود. متن پیام بدین شرح می باشد.

ماه بهار قرآن و ماه توفیق طاعات و عبادات را به ملت مسلمان ایران، دانشجویان عزیز و دانشگاهیان كه همواره بـا ایمان و تـدین پرشور، تقرب به رحمـت واسعة الهی را اصلـی‌ترین هدف خـود مـی‌دانند، تبریك و تهنیت می‌گوییم و بهره مندی و درك صحیح از برکات ماه مبارك رمضان، زمینه به دست آوردن مواهب و عطایای الهی را فراهم می‌سازد و در سایه این درك و شناخت است كه نقش بی‌بدیل و آثار و فواید آن آشكار می‌گردد. اهمیت توجه به معنویات و تقویت روحیه دینداری و پرهیزگاری و تعمیق فرهنگ دینی و ژرفابخشی مبانی مذهبی و اصول دینی می‌تواند به پرورش منابع انسانی شایسته، خلاق و در عین حال پایبند به آموزه‌های اخلاقی و دینی، خدمتگزار، مقرب آستان الهی و شیفته خدمت به میهن اسلامی‌مان بدل شود.