پیام ریاست دانشگاه به مناسبت روز دندانپزشکی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر سید مظفر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بابل طی پیامی ۲۳ فروردین روز دندانپزشکی را به همکاران تلاشگر در این عرصه تبریک گفت. متن پیام بدین شرح می باشد. به نام خداوندجان وخرد بیست وسوم فروردین روز دندانپزشک بر کلیه همکاران عزیز، اعضای محترم هیئت علمی ، دانشجویان و دندانپزشکان، حافظان سلامت وبهداشت دهان ودندان مبارکباد. توفیق همگان را درآموزش، پژوهش ودرمان از خداوند متعال مسئلت دارم.