برگزاری مسابقات استانی ششمین دوره المپیاد ورزشی جمعیت جوانان هلال احمر استان مازندران در دانشگاه علوم پزشکی بابل

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل، همزمان با ایام ا... دهه فجر ششمین المپیاد فرهنگی ورزشی جمعیت جوانان هلال احمر استان مازندران با حضور مریم جمشیدی مدیر کل امور خانواده و بانوان استانداری مازندران ، ولی پور مدیر کل جمعیت هلال احمر استان مازندران ،خانم احمدی معاون جوانان هلال احمر استان، دکتر ملانیا مشاور رئیس دانشگاه در امور بانوان ،دکتر جهانیان مدیر امور فرهنگی دانشگاه ،مدیران و کارشناسان مورخ 94/11/13 در سالن تربیت بدنی شهید ناظری دانشگاه برگزار شد . این المیپیاد به مدت یک هفته به تفکیک آقایان و خانمها برگزار می شود، آقایان در رشته های ورزشی فوتسال، آمادگی جسمانی و شنا و خانمها نیز در رشته های والیبال، آمادگی جسمانی و شنا با همدیگر به رقابت می پردازند.