افتتاح کلینیک تخصصی وفوق تخصصی امید در دانشگاه علوم پزشکی بابل

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل ،کلینیک تخصصی وفوق تخصصی امید دانشگاه علوم پزشکی بابل با حضور دکتر فلاح استاندارمازندران، حجت السلام ناصری نماینده مردم شریف بابل در مجلس شورای اسلامی، دکتر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل ، مهندس مولایی معاون استاندار وفرماندار ویژه بابل، معاونین دانشگاه،وجمعی ازمدیران دانشگاه و واحدهای تابعه مورخ 31/2/1394 افتتاح شد.در این مراسم ابتدا دکتر سید مظفر ربیعی ضمن خیر مقدم و تبریک میلاد خجسته امام حسین (ع)، امام سجاد (ع)، حضرت عباس (ع) و امام زمان (عج) به تشریح عملکرد یک ساله دولت تدبیر وامید در دانشگاه علوم پزشکی بابل در حوزه های (بهداشتی ودرمانی ،عمرانی ،فرهنگی )پرداخت وگفت، افتتاح و راه‌اندازی نخستین درمانگاه دندان‌پزشکی تحت بیهوشی در شمال کشور با اعتباری بالغ بر یک میلیارد و 700 میلیون ریال، افتتاح ساختمان آموزشی دانشکده دندان‌پزشکی با هزینه 6 میلیارد ریال ، افتتاح بخش جراحی فک و صورت بیمارستان شهید بهشتی بابل با اعتبار 800 میلیون ریال، افتتاح راه‎اندازی نخستین مرکز سلامتکده طب سنتی شمال کشور در دانشگاه علوم پزشکی بابل با اعتبار 700 میلیون ریال ، ،افتتاح بهره‌برداری از دستگاه مولتی‌لیف کولیماتور برای نخستین‌بار در شمال کشور در بیمارستان شهید رجایی بابلسر با اعتباری بالغ بر 8 هزار و 500 میلیون ریال، بخشی از طرح‌های مهم این دانشگاهدر سال قبل بوده است. وی افزود: افتتاح خوابگاه دخترانه نرگس در دانشگاه علوم پزشکی بابل با اعتبار 920 میلیون ریال، تکمیل و افتتاح پروژه تکمیلی دانشکده توانبخشی با اعتبار 13 میلیارد ریال، بازسازی و تعمیرات اساسی در بخش داخلی، اورژانس، درب مرکز شهید دیالمه و محوطه با اعتبار هفت میلیارد و 58 میلیون ریال و افتتاح و راه‌اندازی بخش فوق‌تخصصی پیوند کلیه از دیگر افتخارات این دانشگاه است. رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل و تصریح کرد: ، اهداء هشت دستگاه دیالیز به بیمارستان شهید بهشتی بابل (توسط خانواده مرحوم کاویانی)، احداث وراه اندازی مرکز تحقیقات سلول های بنیادی سید رضی هاشمی در شهر امیر کلاء، برگزاری جشنواره پژوهشی و افتتاح ‌نخستین پژوهشکده سلامت در دانشگاه علوم پزشکی بابل و بازدید از پروژه کوهورت سلامت سالمندان،توسط معاون محترم تحقیقات وفن آوری وزارت بهداشت، برگزاری همایش اداری مالی برای نخستین بار درسطح کشوردر دانشگاه علوم پزشکی بابل، نخستین کنفرانس ملی تازه های سلول‌ی وملکولی دربیماریهای غیر واگیر و کسب رتبه اول مجله علمی پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی بابل از بین نشریات فارسی علوم پزشکی کشور در بیستمین جشنواره تحقیقاتی رازی ، افتتاح پایگاه حوادث و فوریت‌های پزشکی (اورژانس 115) گتاب، احداث فاز اول مجتمع بزرگ ورزشی غدیر در پردیس دانشگاه ونیز احداث یک باب خانه بهداشت روستایی درروستای شهید آباد بندپی غربی با پیشرفت 20 درصد از جمله اقدامات انجام شده می باشد. همچنین دکتر ربیعی با اشاره به اینکه برای بهره‌برداری و افتتاح کلینیک تخصصی و فوق‌تخصصی امید مبلغ پنج میلیارد ریال هزینه شده است، گفت: تا بهمن ماه امسال در قسمت شمال، مرکز و جنوب بابل نیز کلینیک امید دو، سه و چهار افتتاح خواهد شد. سپس رئیس کلینیک تخصصی و فوق‌تخصصی امیددکتر منصور بابایی اظهار داشت: این کلینیک در راستای سیاست وزارت بهداشت برای ارائه خدمات بهینه و رایگان احداث شده است. واین کلینیک دارای درمانگاه فوق‌تخصصی در هفت رشته بیماری های داخلی و درمانگاه تخصصی در دو رشته عفونی و اعصاب است. رئیس کلینیک تخصصی و فوق‌تخصصی امید گفت: این کلینیک که در ضلع جنوبی دانشگاه علوم پزشکی بابل و ضلع غربی بیمارستان روحانی بابل (ره) قرار دارد از شنبه تا چهارشنبه از ساعت دو بعد از ظهر آماده پذیرش بیماران است. در ادامه دکتر ربیع فلاح استاندار مازندران ،با تاکید بر لزوم توجه به دو مقوله اقتصاد و فرهنگ در بخش سلامت، اظهار کرد: در حوزه اقتصاد سلامت، باید وضعیت موجود را بررسی و کمبودها را شناسایی کرد تا زیرساخت‌های مورد نظر اصلاح شود. وی همچنین به ارتقا فرهنگ سلامت اشاره کرد و افزود: باید به مسئله پیشگیری و آگاهی دادن در حوزه سلامت توجه جدی داشت. استاندار مازندران با تاکید بر رفع مشکلات حوزه سلامت، تجمیع نشدن بیمه‌ها، واقعی نبودن تعرفه پزشکی و ... را از مشکلات گذشته در این حوزه برشمرد و اضافه کرد: باید راهبردی برای رفع آن در نظر گرفت تا با امکانات موجود خدمات کیفی‌تری ارائه شود. این مسئول با اشاره به اینکه در حوزه پزشکی نباید تنها به اعتبارات دولتی بسنده کردخاطر نشان شد باید از مشارکت های مردمی و خیران محترم نیز بهره مند گردید. دکتر فلاح با اشاره به اینکه مازندران از محدود یا تنها استانی است که فاصله نزدیک شهر ها وروستا ها موجب گردید تا 45درصد مردم در روستا ها زندگی کنندوهمین امر موجب می گردد خدمات بهداشتی درمانی بهتری را در دورترین مناطق استان توزیع نمود.وی همچنین از احداث 150 مرکز بهداشتی در دو سال اخیر در مازندران خبر داد.