مراسم استقبال از خانواده معظم شهید علی بخش غلامی دشتکی در دانشگاه علوم پزشکی بابل

ه گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل، مراسم استقبال از خانواده شهید علی بخش غلامی دشتکی که به تازه گی از گمنامی خارج و هویت او معلوم شده، روز دوشنبه 7اردیبهشت ماه 94 در جوار مزار این شهید بزرگوار در دانشگاه علوم پزشکی بابل برگزار شد. در مراسم استقبال از این خانواده معظم شهید،دکتر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل،جمعی ازمسئولین استانی وشهرستانی،مسئولین دانشگاه،استادان، دانشجویان، کارکنان و خانواده های ارجمند شاهد و ایثارگر حضور داشتند. خانواده شهید علی بخش غلامی دشتکی در بدو ورود به دانشگاه مورد استقبال گسترده حاضران قرارگرفتند و در میان فریاد 'الله اکبر' و 'یا حسین' مردم بر سر مزار فرزند شهیدشان حاضر شدند. خانواده شهید غلامی پس از سالها دوری از شهیدشان با حضور در میعادگاه شهدای دانشگاه علوم پزشکی بابل و ذکر فاتحه، سجده شکر به جا آوردند.