پیام تبریک نوروزی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل

گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل ، دکتر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل به مناسبت فرا رسیدن سال 1394پیام تبریک نوروزی را به اعضاء هیئت علمی ، پزشکان ، همکاران ودانشجویان دانشگاه ومراکز درمانی صادر نمودند. متن پیام بدین شرح می باشد. بهار دل انگیز ونوروز باستانی فرا می رسد. به استقبال رستاخیز طبیعت برویم ودل به گرمای مطبوع ومسیحایی بهاران بسپاریم وباغ جانمان را خضارتی دوباره می بخشیم . وجودتان سبز وروز وروزگارتان در پرتو عنایات ربویی ودر سایه سار الطاف ومعرفت کوثر نبوی ،بانوی آب وآئینه ،خجسته ومبارکباد . دوام توفیق خدمت به مردم شریف ایران زمین و سربلندی و سلامت وسعادت همه اعضاء محترم هیات علمی ، دانشجویان وکارکنان ارزشمند دانشگاه را از خداوند متعال مسئلت دارم.