احراز رتبه اول محققین جوان در جشنوراه رازی توسط دکتر آرش پورستار دانش آموخته دانشکده دندانپزشکی بابل

دکتر آرش پورستار دانش آموخته ی دانشکده دندانپزشکی بابل پژوهشگر مرکز تحقیقات مواد دندانی دانشکده ، که با مقاله برگزیده خود با عنوان زاویه بهینه قرارگیری ایمپلنت کامی به روش آنالیز اجزای محدود بعنوان محقق جوان در گروه علوم دندانپزشکی برگزیده شد تندیس و لوح تقدیر خود را از دکتر محمد نهاوندیان رئیس دفتر ریاست جمهوری با حضور دکتر هاشمی وزیر محترم بهداشت و درمان دریافت کردند. بدینوسیله کسب این افتخار ارزشمند را به ایشان ،همکاران، پژوهشگران و مسئولان محترم دانشکده تبریک عرض می نمائیم.

دکتر آرش پورستار دانشجوی فارغ التحصیل دانشکده دندانپزشکی بابل از مرکز تحقیقات مواد دندانی دانشکده ، که با مقاله برگزیده خود با عنوان زاویه بهینه قرارگیری ایمپلنت کامی به روش آنالیز اجزای محدود بعنوان محقق جوان در گروه علوم دندانپزشکی برگزیده شد تندیس و لوح تقدیر خود را از دکتر محمد نهاوندیان رئیس دفتر ریاست جمهوری با حضور دکتر هاشمی وزیر محترم بهداشت و درمان دریافت کردند. بدینوسیله کسب این افتخار ارزشمند را به ایشان ،همکاران، پژوهشگران و مسئولان محترم دانشکده تبریک عرض می نمائیم.