برگزاري مراسم افتتحاحيه ساختمان آموزش دانشكده

به مناسبت فرا رسيدن عيد سعيد غدير خم مراسم جشن غدير به همراه افتتاحيه ساختمان جديد آموزش دانشكده دندانپزشكي در كلاس شماره دو دانشكده برگزار گرديد. در اين مراسم كه با حضور رياست دانشگاه علوم پزشكي بابل و معاونين و نماينده مقام معظم رهبري در دانشگاه جناب دكتر حاج آقا نيكزاد و هيات همراه برگزار گردديد ضمن افتتاح ساختمان جديد توسط جناب دكتر ربيعي با تلاوت آيات قران و سرود جمهوري اسلامي آغاز گرديد در با پخش كليپ تاريخچه دانشكده و گزارش عملكرد دانشكده در سالهاي اخير و سخنراني دكتر ربيعي و دكتر موعودي و دكتر شافي ادامه يافته و با اهداي لوح تقدير به بازنشستگان دانشكده و مراسم پذيرايي به پايان رسيد.