اولین همایش دستاورد های پژوهشی در حوزه اداری مالی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل ،اولین همایش دستاوردهای پژوهشی در حوزه اداری مالی مورخ 6/6/93 در سالن امام علی (ع) دانشگاه علوم پزشکی بابل برگزار می گردد . که حدود 200 خلاصه مقاله از مدیران، کارشناسان و کارکنان این دانشگاه در همایش پذیرفته شد.

اولین همایش دستاوردهای پژوهشی در حوزه اداری مالی مورخ 6/6/93 در سالن امام علی (ع) دانشگاه علوم پزشکی بابل برگزار می گردد . که حدود 200 خلاصه مقاله از مدیران، کارشناسان و کارکنان این دانشگاه در همایش پذیرفته شد. به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل ، دکتر بیژنی مدیر تحقیقات و فناوری دانشگاه گفت: تفاوت دانشگاه علوم پزشکی بابل با سایر سازمانها ارائه سه نوع خدمت (درمانی و آموزشی و تحقیقاتی ) می باشد و این تفاوت باید در نگرش کارکنان دانشگاه به چشم بیاید.