برگزاری مراسم بازنشستگی آقای مراد رضازاده

صبح امروز یکشنبه 18/3/92 مراسمی جهت تجلیل از آقای مراد رضازاده مسئول اموال دانشکده دندانپزشکی به مناسبت بازنشستگی ایشان با حضور دکتر احسان موعودی رئیس دانشکده و معاونین و جمعی از کارکنان دانشکده دندانپزشکی در سالن ریاست دانشکده انجام گردید.

صبح امروز یکشنبه 18/3/92 طی مراسمی جهت تجلیل از آقای مراد رضازاده مسئول اموال دانشکده دندانپزشکی به مناسبت بازنشستگی ایشان با حضور دکتر احسان موعودی رئیس و معاونین و جمعی از کارکنان دانشکده دندانپزشکی در سالن ریاست دانشکده انجام گردید. این جمع گرم و صمیمی با سخنان دکتر موعودی رئیس دانشکده ، ضمن خیر مقدم به حضار و تشکر و قدر دانی از آقای رضا زاده جهت سی سال خدمت صادقانه ایشان آغاز گردید و با سخنان و تشکر آقای رضا زاده و اهدای لوح تقدیر و هدیه به رسم یاد بود به ایشان خاتمه یافت.