برگزاری کنفرانس ملی سلول های بنیا دی و طب نوین در دانشگاه علوم پزشکی بابل

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل ،کنفرانس ملی سلول های بنیادی و طب نوین در دانشگاه علوم پزشکی بابل در تاریخ 21/2/93 با حضور دکتر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل ،دکتر بهاروند رئیس پژوهشکده سلولهای بنیادی پژوهشگاه رویان و دکتر باغبان اسلامی نژاد رئیس بخش سلول های بنیادی بزرگسالان پژوهشکده رویان و جمعی از پزشکان ،اساتید و دانشجویان در سالن امام علی (ع برگزار شد. در ابتدای مراسم دکتر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل ضمن خوشامد گویی به مسئولین و مهمانان محترم از استان های مختلف به توانایی ها ی خارق العاده سلولهای بنیادی پرداخت گفت :سلولهای بنیادی جایگزین بسیار مناسبی برای روش دارو درمانی خواهد بود وی به اشاره به اینکه :این کنفرانس گام مثبتی برای ارائه ایده های مناسب به محققان و پزشکان خواهد بود ضمن اینکه شرایطی فراهم خواهد شد تا پزشکان با روند این علم جدید و امکانات موجود در کشور و پیشرفتهای انجام شده در این حوزه آشنا شوند . در ادامه دکتر بهاروند رئیس پژوهشکده سلول های بنیادی پژوهشکده رویان با اشاره به اینکه برگزاری این کنفرانس می تواند کمک بزرگی برای بیماران باشد و با بحث و تبادل نظر علمی می توانیم زمینه پیشرفت علمی را محیا سازم دکتر بهاروند در ادامه صحبتهایشان چگونگی تاریخچه سلول بنیادی ،تحقیقات سلول بنیادی در ایران و جهان پیشرفت ها و چالش های این رشته علمی را مورد بررسی قرار دادند . همچنین دکتر باغبان اسلامی نژاد رئیس بخش سلول های بنیادی بزرگسالان پژوهشکده رویان با ایراد سخنانی نقش سلولهای بنیادی در طب و درمان با موضوعات بیماری های گوناگون (فک ،دندان ،استخوان،غضروف،عضله و...)را مورد بحث علمی قرار داد .وی از ارتباط خوب پژوهشکده رویان با مرکز باروری وناباروری فاطمه زهرا( س) خبر داد افرادی که در مرکز فاطمه زهرا (س) بابل در بخش سلولهای بنیادی مشغول فعالیت هستند از محققان بر جسته رویان بودند که امیدواریم با حضور آنها در بابل شاهد تحکیم این ارتباط پزوهشی باشیم دکتر قاسم زاده دبیر کنفرانس ملی سلول های بنیادی و طب نوین ضمن خوشامد گویی به مسئولین و مهمانان محترم با اشاره به اینکه هدف از برگزاری این کنفرانس بحث و تبادل نظر و آشنایی متخصصان و علاقمندان به این حوزه در مناطق شمالی خواهد بود دکتر قاسم زاده با اشاره به اینکه سلولهای بنیادی علم روز دنیاست دانشمندان به این نتیجه رسیده اند که استفاده از سلول درمانی به دلیل توانایی خارق العاده سلول های بنیادی جایگزین مناسبی برای روش دارو درمانی خواهد بود وی به همدلی سه گانه بین مدیریت –دولت وخیران تاکیدکردواظهارداشت حضورخیران دراحداث مراکزپژوهشی سلولهای بنیادی نیز همانند مساجد، پرورشگاه، وامورخیریه درتعالی وپیشرفت معنوی آنها نقش دارد. در ادامه این مراسم دکتر صبور ،دکتر ستوده نژاد ،دکتر فتحی از سخنرانان این مراسم بوده و در انتهای برنامه سوالات از طریق پرسش و پاسخ در بین مهمانان حضور در مراسم برگزار شد .