برگزاری مراسم معنوی اعتکاف در دانشگاه علوم پزشکی بابل

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل ،همزمان با فرا رسیدن ماه مغفرت الهی ،ماه رجب المرجب مراسم معنوی اعتکاف با شرکت دانشجویان واساتیددانشگاه های شهرستان بابل در مسجد امام علی (ع)دانشگاه علوم پزشکی بابل در حال برگزاری می باشد . مدیر اجرایی نهاد رهبری با اشاره به این مطلب اظهار داشت : این مراسم با حضور120نفر از دانشجویان ، اعضای هیئت علمی ازسحرگاه سه شنبه 22خرداد (13 ماه رجب) تا ساعات پایانی روز پنج شنبه مورخ 25/2/93 با اجرای برنامه های فرهنگی و مذهبی و حلقه های مباحثه ادامه دارد .