ظرفیت پذیرش دستیار دندان‌پزشکی به ۴۲۰ نفر رسید

معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از پذیرش دستیار دندان پزشکی در ده رشته تخصصی خبر داد و گفت: «پذیرش دستیار تخصصی دندان پزشکی سیزدهم تیر ماه برگزار می‌شود که از ۲ هزار داوطلب شرکت کننده، ۴۲۰ نفر انتخاب می‌شوند.» به گزارش ایلنا، بهرام عین اللهی در نشست خبری همچنین در مورد برگزاری چهلمین آزمون دستیاری تخصصی گفت: این آزمون پنجشنبه ۵ اردیبهشت ماه برگزار می‌شود و از نظر اعتباری و علمی در سطح بالایی قرار دارد. وی با بیان اینکه داوطلبین هیچ نگرانی در مورد حفاظت از آزمون نداشته باشند، تأکید کرد: برای برگزاری این آزمون از تمام سخت افزار‌ها و نرم افزارهای لازم استفاده شده و تمامی نکات امنیتی برای بهتر برگزار شدن این آزمون صورت گرفته است. عین اللهی تصریح کرد: چهلمین آزمون دستیاری تخصصی با حضور ۱۵ هزار و ۵۰۰ داوطلب در ۳۷۰ رشته محل و ۲۷ رشته برگزار می‌شود که حدود ۲ هزار نفر از آن‌ها پذیرش می‌شوند. وی ادامه داد: به دلیل اینکه بسیاری از داوطلبان از زمان برگزاری آزمون دستیاری ناراضی بودند مقرر شده است آزمون دوره بعدی دستیاری تخصصی ۸ اسفند ماه برگزار می‌شود. اخذ مجوز جذب ۴ هزار هیئت علمی عین اللهی در ادامه ابراز داشت: در هیئت‌های جذب دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور مجوز استخدام ۴ هزار عضو هیئت علمی دریافت شده است. وی اضافه کرد: فراخوان آن در دو مرحله اعلام می‌شود و هر دانشگاه اطلاعیه می‌دهد و رشته مورد نیاز خود را اعلام می‌کند، شهریور فراخوان دوم برگزار می‌شود و نظر قطعی اعلام می‌شود. راه‌اندازی ۱۳ واحد بین‌المللی علوم پزشکی در کشور معاون آموزشی از راه‌اندازی ۱۳ واحد بین‌المللی علوم پزشکی خبرداد و گفت: فضای جدیدی برای پذیرش دانشجو ایجاد کرده‌ایم تا از اعزام دانشجویان به خارج از کشور جلوگیری شود. وی ادامه داد: در حال حاضر در ۱۳ واحد بین‌المللی در شهرهای کیش، قشم، تبریز، کرمان، زاهدان، یزد، مازندران، بندرانزلی و اهواز واحد بین‌المللی راه‌اندازی شده است. وی با بیان اینکه در حال حاضر ۶ هزار و ۷۵۰ دانشجو در واحدهای بین‌المللی در حال تحصیل هستند یادآور شد: جذب این دانشجویان از طریق کنکور خواهد بود و ۵ برابر ظرفیت عادی به دانشگاه‌های علوم پزشکی داده می‌شود تا در مرحله مصاحبه شفاهی و کتبی دانشجویان را پذیرش کند. رتبه‌بندی دانشگاه‌های علوم پزشکی ظرف ۲ سال آینده معاون آموزشی وزیر بهداشت از رتبه بندی دانشگاه‌های علوم پزشکی ظرف ۲ سال آینده خبر داد و اظهار داشت: بدین ترتیب سایر دانشگاه‌ها، تیپ دو محسوب می‌شوند و دیگر دانشگاه تیپ سه نداریم اما به دلیل اینکه در دنیا رتبه‌بندی دانشگاهی وجود دارد قرار شده ظرف ۲ سال، سیستم رتبه‌بندی را راه‌اندازی کنیم تا تیپ یک و دو دیگر در دانشگاه‌ها مطرح نباشد. وی همچنین در ادامه از اضافه شدن ۸ دانشگاه علوم پزشکی به دانشگاه‌های تیپ یک خبر داد و گفت: دانشگاه‌های علوم پزشکی یزد، مازندران، بقیه‌الله، زنجان، همدان، کرمانشاه، زاهدان و کاشان تیپ یک شدند.