سازمان نظام پزشکی کنفرانس سلامت الکترونیک برگزار کرد

اولین کنفرانس سلامت الکترونیک نهم و دهم آذرماه سال جاری در هتل‌ المپیک تهران برگزار شد.

اولین کنفرانس سلامت الکتزونیک نهم و دهم آذرماه سال جاری در هتل‌ المپیک تهران برگزار شد. افتتاحیه با سخنان دکتر صدر ریاست کنگره و دکتر حنفی نژاد دبیر علمی کتگره و معرفی سخنرانان خارجی و داخلی انجام شد. انجمن دندانپزشکی ایران به عنوان یکی از اسپانسرهای علمی کنفرانس معرفی شد. در این کنگره 14 پانل ، 7 کارگاه تخصصی و 6 سخنرانی علمی توسط دانشمندان بین‌المللی به شرکت‌کنندگان این کنگره ارایه شد. پروفسور جوزف تن از دپارتمان سلامت الکترونیک دانشگاه مک مستر کانادا، پروفسور آدیتیا گوش از دانشگاه ولونگونگ استرالیا به عنوان سخنرانان کلیدی و پروفسور علیرضا منتظمی استاد دانشگاه مک مستر کانادا در میزگرد تخصصی این همایش حضور داشتند. برخی پانلهای کنفرانس دارای امتیاز بازآموزی برای شرکت کنندگان بودند.