احراز مقام دوم نوزدهمین دوره جشنواره کتاب سال دانشجویی در گروه علوم پزشکی

آقای دکتر احسان زاهدی دانشجوی دروه دستیاری پریودنتیکس دانشکده دندانپزشکی بابل موفق به کسب مقام دوم در نوزدهمین دوره جشنواره کتاب سال دانشجویی در گروه علوم پزشکی مرتبط با ترجمه کتاب جراحی سینوس ماگزیلا و درمانهای جایگزین شدند. به گزارش روابط عمومی سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی مراسم نوزدهمین دوره جشنواره کتاب سال دانشجویی و سومین دوره کتاب سال قرآنی دانشجویان، همزمان با برگزاری بیستمین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران، صبح روز سه شنبه 23 آبان با حضور دکتر سیدمحمد حسینی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پژوهشکده فرهنگ، هنر و معماری جهاد دانشگاهی برگزار و از برگزیدگان و شایستگان تقدیر این جشنواره با اهدای تندیس و لوح سپاس تجلیل شد. اسامی برگزیدگان در گروه علوم پزشکی و دامپزشکی در گروه علوم پزشکی و دامپزشکی و در شاخه تألیف کتاب هماتولوژی سلولی – مولکولی، تألیف نادر وظیفه شیران به عنوان اثر برگزیده شناخته شد و از کتاب های جراحی سینوس ماگزیلا و درمان های جایگزین، ترجمه احسان زاهدی و اصول ژنتیک پزشکی (اِمِری) ترجمه حسین وحیدنژاد و لیلا یوسفیان تقدیر به عمل آمد.