آغاز پذیرش دانشجو دندان‌پزشکی در لرستان

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: با اضافه شدن رشته دندان پزشکی به رشته های دانشگاه علوم پزشکی لرستان، این دانشگاه در سال تحصیلی جدید ۲۰ دانشجو در مقطع دکترای دندان‌پزشکی پذیرش می کند که از این تعداد دانشجو ۱۰ نفر بومی خواهند بود. دکتر آذرگون افزود: در دانشگاه علوم پزشکی لرستان هزار و 940 دانشجو در 21 رشته تحصیلی مقاطع مختلف مشغول به تحصیلند . معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی لرستان افزود: در سال تحصیلی جدید نیز 5 رشته به تعداد رشته های دانشگاه علوم پزشکی لرستان اضافه شد که دندان‌پزشکی یکی از آنهاست.