برگزاری آزمون ارتقاء دانشجویان مقاطع تخصصی دندانپزشکی

آزمون ارتقاء دانشجویان دندانپزشکی مقاطع تخصصی امروز چهارشنبه مورخ 21/4/91 راس ساعت 9 صبح در محل سالن امتحانات دانشکده پزشکی بابل با حضور هیات اجرایی آزمون ، معاونت آموزشی دانشگاه ، نماینده حراست دانشگاه ، ریاست دانشکده دندانپزشکی و سرپرستان تخصصی گروههای آموزشی دندانپزشکی برگزار گردید . در ساعت 10:40 در کمال صحت و سلامت و امنیت به پایان رسید . لازم به ذکر است نتایج آزمون ارتقاء سال 1391 در روزهای آتی در سایت علوم پزشکی بابل و دانشکده دندانپزشکی بابل اعلام میگردد.