ثبت‌نام آزمون دکترای تخصصی دندان‌پزشکی اجتماعی و مواد دندانی

همزمان با آزمون کتبی دکتری تخصصی رشته‌های علوم پایه پزشکی و بهداشت، چهارمین دوره آزمون ورودی دوره دکترای تخصصی (PHD) رشته مواد دندانی و رشته سلامت دهان و دندان‌پزشکی اجتماعی، ۱۴ الی ۱۵ آبان ماه سال جاری برگزار می‌شود. طبق اطلاعیه شماره دو مرکز سنجش آموزش پزشکی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، زمان ثبت‌نام و ارسال اینترنتی مدارک از تاریخ ۱۲ شهریور ماه آغاز شده و تا پایان ۱۲ مهرماه ادامه خواهد داشت. دارا بودن دانش نامه دکترای حرفه‌ای دندان‌پزشکی یا ارایه گواهی فراغت التحصیل تا پایان سال ۹۲ برای دانشجویان ترم آخر، دارا بودن مدرک زبان انگلیسی معتبر از شرایط لازم برای شرکت در این آزمون اعلام شده است. علاقه‌مندان به شرکت در این آزمون می‌توانند برای آگاهی از شرایط دقیق این آزمون و ثبت‌نام، در وب سایت www. sanjeshp. ir مشاهده کنند.