برگزاری کارگاه سه روزه اخلاق در پژوهش های پزشکی و کارآزمایی بالینی (RCT-GCP)

مهلت ثبت نام در سومین و آخرین دوره کارگاه سه روزه اخلاق در پژوهش های پزشکی و کارآزمایی بالینی (RCT-GCP) در سال جاری تا پایان خرداد 1403 تمدید شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده دندان پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بابل، سومین دوره کارگاه سه روزه اخلاق در پژوهش‌های پزشکی و  کارآزمایی بالینی (RCT-GCP) از روز سه شنبه 12 لغایت پنجشنبه 14 تیرماه 1403 در سالن توانمندسازی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه برگزار خواهد شد که علاقه مندان به شرکت در این کارگاه می بایست حداکثر تا پایان خرداد 1403 با حضور در دفتر کمیته اخلاق دانشگاه یا تماس با شماه تلفن 32207918 نسبت به ثبت نام اولیه اقدام نمایند.
همه اعضای محترم هیات علمی و پژوهشگرانی که قصد اجرای مطالعات کارآزمایی بالینی تا پایان سال جاری (1403) را دارند می بایست گواهی RCT-GCP با مجوز کارگروه اخلاق را داشته باشند.
برای دریافت گواهی این دوره، شرکت کنندگان ملزم به «شرکت فعال در هر سه روز برگزاری کارگاه» و «کسب حد نصاب نمره» هستند؛ همچنین شرکت در این کارگاه برای اعضای محترم هیئت علمی دانشگاه دارای امتیاز فرهنگی است.
توضیح اینکه اعتبار گواهی کارآزمایی بالینی (RCT-GCP) سه سال است.