اولین آزمون صلاحیت بالینی دندانپزشکی

اولین دوره آزمون صلاحیت بالینی دندانپزشکی ۱۴۰۲، زیر نظر وزارت بهداشت و با همکاری سازمان سنجش پزشکی برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی بابل، صبح امروز 9 مهر ماه راس ساعت 9، اولین دوره آزمون صلاحیت بالینی دندانپزشکی ۱۴۰۲، زیر نظر وزارت بهداشت و با همکاری سازمان سنجش پزشکی بطور همزمان برگزار می شود.

هدف اصلی این آزمون سنجش توانایی های بالینی دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته دندانپزشکی است.

آزمون صلاحیت بالینی دندانپزشکی در دو بخش تئوری و عملی در مهرماه ۱۴۰۲ برای دانشجویان سال آخر رشته دندانپزشکی عمومی برگزار می شود.

کلیه دانشجویان دندانپزشکی موظف به شرکت در آزمون صلاحیت بالینی خواهند بود، زیرا بدون شرکت در این آزمون و موفقیت در آن نمی توان فارغ التحصیل شد. به عبارت دیگر قبولی در آزمون، شرط فراغت از تحصیل برای کلیه دانشجویان دندانپزشکی است. دانشجویان در صورت مردودی در آزمون صلاحیت بالینی دندانپزشکی لازم است به کارشناسی و کاردانی تغییر رشته دهند.

آزمون صلاحیت بالینی به منظور احراز صلاحیت بالینی دوره دکتری عمومی دندانپزشکی و قبل از شروع دوره کارورزی برگزار شده و شرط شروع دوره کارورزی قبولی در آزمون صلاحیت بالینی است.