تکاپوی کاروان جهادی سلامت/ نشاندن لبخند بر لبها

بزرگترین اردو جهادی دندانپزشکی و پزشکی کشور در بابل در حال برگزاری است

محمد زمان یعقوبی عضو شورای اسلامی شهر بابل و مدیر اجرایی اردوی جهادی دندانپزشکی و پزشکی:

بزرگترین اردو جهادی دندانپزشکی و پزشکی توسط گروه جهادی #الکفیل در مصلی جمعه شهرستان بابل از سه‌شنبه ۲۶ اردیبهشت آغاز شد و تا روز جمعه ۲۹ ادامه خواهد داشت.

هدف از برگزاری این اردو در راستای خدمت پزشکی و دندانپزشکی رایگان به اقشار آسیب پذیر اعم ار افراد بی بضاعت و کم بضاعت تحت پوشش بهزیستی، کمیته امداد و... می باشد.

این اردو با  ۱۱۰ یونیت دندانپزشکی با مشارکت ۳۰۰ پزشک و کادر درمان از سراسر کشور مشغول ارائه خدمات می‌باشند.

در برپایی این اردو جهادی، امام جمعه معزز بابل، فرماندار بابل ، رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل، اعضای شورای اسلامی شهر بابل، شهردار بابل، قرارگاه جهادی سجادی، هیات مکتب الشهدا و کانون هلال احمر دانشگاه علوم‌پزشکی بابل، کمیته امداد، بهزیستی، مخابرات، دانشگاه فنی و هیات محبان المعصومین(ع) بابل نهایت تلاش و  همکاری را داشتند.

روزانه حدود ۴۰۰ نفر از افراد تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی از خدمات دندانپزشکی ‌و پزشکی این اردو بهره‌مند می‌شوند.
اقدامات دندانپزشکی و خدمات تخصصی از کشیدن دندان، پرکردن، جرم گیری، عصب کشی انجام می شود.
این اردو از سه شنبه ۲۶ اردیبهشت  بمدت ۴ روز در مصلی بزرگ جمعه بابل برپا می باشد.