برگزاری آئین گرامیداشت روز پرستار در دانشکده دندانپزشکی بابل

به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی بابل، آئین گرامیداشت روز پرستار در آستانه میلاد باسعادت حضرت زینب(س) با حضور مسئولان دانشکده در محل کلاس شماره 3 ساختمان آموزشی برگزار شد. دکتر آکام سعیدی رییس دانشکده در سخنان آغازین مراسم، ضمن تبریک مناسبت سالروز ولادت حضرت زینب، نامگذاری این روز را بنام روز پرستار بحق انتخاب شایسته ای دانست. ایشان ضمن اشاره به این نکته که پرستار نقطه اتصال پزشک با بیمار و دانشجوست؛ ایفای درست این نقش را در بهبود شرایط آموزشی و درمانی بسیار مهم دانست.

در پایان از همدلی و همراهی پرستاران، جهت پیشبرد و تعالی بیشتر سازمان، با اهداء لوح سپاس و هدایا تجلیل و قدردانی بعمل آمد. پخش کلیپ پرستاران دانشکده دندانپزشکی از دیگر برنامه های مراسم بود. گفتنی است سرکار خانم سلیمه رحیمی پرستار بخش جراحی، بعنوان پرستار نمونه سال 1401 دانشکده دندانپزشکی بابل معرفی شدند.