فراخوان برگزاری نمایشگاه تخصصی فناوری های سلامت

نمایشگاه یک روزه تخصصی فناوری ‌های سلامت 22 آبان ماه سال جاری در فضای نمایشگاهی ساختمان مجلس شورای اسلامی در مجموعه بهارستان تهران برگزار می‌ شود.

به گزارش وبدا، نمایشگاه تخصصی فناوری ‌های سلامت با هدف توسعه فناوری‌ های حوزه سلامت به همت معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت 22 آبان ماه برگزار خواهد شد؛ این رویداد به اهتمام اداره کل امور مجلس وزارت بهداشت جهت معرفی محصولات دانش ‌بنیان و فناورانه حوزه سلامت به نمایندگان مجلس شورای اسلامی، ترتیب داده شده است.
براساس این گزارش از شرکت ‌های علاقه‌ مند به حضور در این رویداد دعوت می‌ شود که در اسرع وقت جهت ثبت‌ نام در نمایشگاه مذکور از طریق تکمیل فرم ذیل اقدام کنند.
با توجه به محدود بودن ظرفیت محل برگزاری، اولویت با شرکت ‌های دانش ‌بنیان، دارای مجوزهای کامل و مجموعه‌ هایی است که سریع ‌تر اقدام کنند.
گفتنی است، علاقه مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر با جناب آقای دکتر فلاحیان شماره 02181454301 و 09125239322 تماس حاصل کنند. برای دسترسی به فرم ثبت نام شرکت در نمایشگاه تخصصی فناوری سلامت به لینک زیر مراجعه کنید.

منبع خبر: سایت وزارت بهداشت