اولین کارگاه آموزشی حفاظت در برابر زلزله در دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی بابل برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی بابل، کارگاه آموزشی آمادگی برای زلزله ویژه کارکنان در 2 روز دو شنبه و چهارشنبه،14 و 16 شهریور ماه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی بابل، کارگاه آموزشی آمادگی برای زلزله ویژه کارکنان در 2 روز دو شنبه و چهارشنبه،14 و 16 شهریور ماه در کلاس شماره 4 ساختمان آموزشی دانشکده برگزار شد.

در این دوره آموزشی آقای گلپور کارشناس اداره آتش نشانی بابل، با توجه به وضعیت حادثه خیزی کشور، آسیب پذیری بالا و تاثیر مخرب حوادث بر سلامت انسان ها و اهمیت آموزش عمومی برای افزایش تاب آوری در برابر بلایا مطالبی را بیان کرد.

گفتنی است: در این برنامه آموزشی کلیپ هایی از انواع زلزله سالهای گذشته در ایران و جهان، فیلمهای آموزشی راهکارهای مواجهه، امداد و نجات، پیشگیری از حوادث و بعد از آن، در  پخش شد.