همزمانی جشن نیمه شعبان با جشن پایان سال کاری، در دانشکده دندانپزشکی بابل

به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی بابل، صبح امروز 4شنبه 25 اسفند ماه، به مناسبت نیمه شعبان، مراسم مولودی خوانی در سالن ورودی ساختمان درمانی برپا شد.

در ادامه بمناسبت فرارسیدن فصل زیبای بهار و پایان یکسال کاری دیگر، مسئولین با حضور سبز کارکنان دانشکده، در سالن امتحانات، گردهم آمدند.

دکتر احسان موعودی رئیس دانشکده، ضمن تبریک سال نو، از همکاری خالصانه کلیه پرسنل در راه پرفراز و نشیب رسیدن به اهداف آموزشی و درمانی مد نظر، و بهبود عملکرد سازمانی تشکر کردند. در پایان دکتر موعودی و دکتر سینا میرزایی معاون اداری و مالی، با اهدائ لوح، از کارکنان تقدیر بعمل آوردند.