پیام تبریک روز زن توسط رییس دانشکده

دکتر احسان موعودی ریس دانشکده دندانپزشکی بابل میلاد حضرت زهرا (س) را به همه کارکنان دانشکده بویژه بانوان، طی پیامی تبریک گفتند

به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی بابل، دکتر احسان موعودی ریس دانشکده، میلاد حضرت زهرا (س) را به همه کارکنان دانشکده بویژه بانوان، طی پیامی تبریک گفتند.

پیام دکتر:

ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) دخت گرامی نبی مکرم اسلام (ص) و روز زن را به همه همکاران بویژه بانوان گرامی فعال در عرصه دانشکده، تبریک و تهنیت می گوییم.

شایسته است با تکیه بر دانش وتوان بانوان گرانقدر،  بتوانیم در راستای ارتقای سلامت استان  و استمرار برنامه تحول نظام سلامت گام های موثر برداشته موجب ارتقا سطح آموزش و پژوهش و پیشرفت دانشکده و دانشگاه شویم. ضمن تقدیر و تشکر از شما، سلامت و دوام توفیق همه بانوان را از پیشگاه خداوند سبحان آرزو می نماییم.