رتبه بندی دانشکده های دندانپزشکی سراسر کشور آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی بابل، صبح امروز 2 شنبه 18 مرداد ماه، اولین جلسه اعتبار سنجی دانشکده در کلاس شماره 3 ساختمان آموزشی برگزار شد.

در این جلسه که بدلیل رعایت پروتکل های بهداشتی در دو سطح اعضای هیات علمی و کارشناسان بطور جداگانه انجام شد، دکتر قربانی پور معاون آموزشی دانشکده، چگونگی انجام بررسی وضعیت دانشکده بر مبنای سنجه های تعریف شده از سوی وزارت متبوع را توضیح دادند. دکتر احسان موعودی با اشاره به اینکه تنها راه رسیدن به تضمین کیفیت در آموزش عالی اعتبار سنجی است؛ توضیحات تکمیلی را ارائه نموده و مسئولیت مورد انتظار هر یک از اعضا کمیته اعتبار سنجی دانشکده را مشخص نمودند.