آزمون ارتقا کلیه رشته های تخصصی دندانپزشکی برگزار گردید.

این آزمون بطور همزمان راس ساعت 9 با مدیریت دکتر احسان موعودی رئیس دانشکده دندانپزشکی، دکتر یحیی پور مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه، دکتر رضا قربانی پور معاون آموزشی دانشکده، دکتر سینا حقانی فر معاون تحصیلات تکمیلی دانشکده، پرسنل آموزش و تعدادی از پرسنل دانشکده دندانپزشکی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی بابل، صبح امروز 2 مرداد ماه، آزمون ارتقا کلیه رشته های تخصصی دندانپزشکی برگزار گردید.

این  آزمون بطور همزمان راس ساعت 9، با مدیریت دکتر احسان موعودی رئیس دانشکده دندانپزشکی، دکتر یحیی پور مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه، دکتر رضا قربانی پور معاون آموزشی دانشکده، دکتر سینا حقانی فر معاون تحصیلات تکمیلی دانشکده، پرسنل آموزش و تعدادی از پرسنل دانشکده دندانپزشکی برگزار شد.

آزمون ارتقا دستیاری تخصصی دندانپزشکی کلیه رشته ها در یک روز، با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری بین شرکت کنندگان، به صورت کاغذی در دانشگاه  علوم پزشکی بابل برگزار گردید.

این آزمون در سطح دانشگاه علوم پزشکی و به صورت غیرمتمرکز بود.

برای دیدن گزارش تصاویری آزمون اینجا کلیک کنید