کلاس‌های آموزشی دانشگاه‌های علوم پزشکی تعطیل شدند

رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از تعطیلی کلاس‌های آموزشی دانشگاه‌های علوم پزشکی تا پایان هفته خبر داد.

با ابلاغ وزیر بهداشت، کلاس‌های آموزشی دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی و سایر واحدها و موسسات آموزش عالی هم عرض تابعه در استان‌های تهران، قم، همدان، قزوین، البرز، اصفهان، گیلان، مازندران، گلستان و مرکزی تا پایان هفته تعطیل اعلام شد.

" کیانوش جهانپور" رئیس روابط عمومی وزارت بهداشت گفت: بعلت مشاهده ویروس "کرونا" و جلوگیری از انتشار آن در کشور همه دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی از امروز (یکشنبه 4 اسفند 98 )تا پایان هفته تعطیل است. با استناد به ابلاغ وزیر بهداشت و جلسه هماهنگی آموزشی دانشکده، کلیه کلاسها و بخشهای دوره عمومی دندانپرشکی (undergraduate) تا پایان هفته جاری تعطیل می باشد. جهت اطلاع در مورد آخرین اخبار به سایت دانشگاه علوم پزشکی بابل مراجعه نمایید.