برگزاری کنفرانس علمی زئونوز با تاکید بر CCHF

کنفرانس علمی زئونوز با تاکید بر CCHF در معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل برگزار شد.

در روز پنج شنبه مورخ 1398/2/19 کنفرانس علمی زئونوز با تاکید بر CCHF با شرکت پزشکان، مراقبین سلامت و کارشناسان ستادی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل در سالن اجتماعات این معاونت برگزار گردید. بعد از تلاوت قرآن کریم و سرود جمهوری اسلامی، سرکار خانم شراره اسدی کارشناس ارشد واحد مبارزه با بیماری ها در خصوص CCHF، سرکار خانم فاطمه شعبانی کارشناس مبارزه با بیماری ها در خصوص طرح درس تب مالت و فرم های مربوطه، جناب آقای حسن حیدری کارشناس ارشد آموزش بهداشت و ارتقای سلامت در خصوص هاری و دستورالعمل جدید آن، جناب آقای رحمان باباپور کارشناس ارشد حشره شناسی پزشکی در خصوص آئدس و بیماری های منتقله از آن وهمچنین لیشمانیوز و در پایان جناب رحیم ملک زاده کارشناس برنامه در خصوص لپتوسپیروز سخنرانی نمودند.