جلسه آموزشی تغذیه سالم به مناسبت هفته سلامت 1398

جلسه آموزشی تغذیه سالم به مناسبت هفته سلامت که در حوزه علمیه خاتم الانبیا( مدرسه صدر) بابل در روز سه شنبه مورخ 98/2/3 برگزلر شد.

جلسه آموزشی تغذیه سالم به مناسبت هفته سلامت که در حوزه علمیه خاتم الانبیا( مدرسه صدر) بابل در روز سه شنبه مورخ 98/2/3  برگزلر شد. در این جلسه که راجع به تغذیه سالم، نقش تغذیه در بیماری های غیر واگیر، نقش تغذیه در روزه داری به جهت نزدیک شن به ماه مبارک رمضان و چگونگی برطرف کردن عادات نامناسب مصرف مواد غذایی توسط کارشناس مسئول تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل جناب آقای مهندس فقان پور صحبت، بحث و گفتگو و پرسش و پاسخ شد. در این جلسه مصوب گردید که کلیه روحانیون اعزام به مساجد شهرستان بابل قبل از ماه مبارک رمضان، آموزش های لازم در زمینه تغذیه سالم را ببینند تا به صورت آبشاری به کل جامعه آموزش دهند.