جلسه هماهنگی اجرای برنامه های هفته سلامت "اردیبهشت 1398" در معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل با حضور مدیران و کارشناسان ستادی در دفتر معاون محترم فنی معاونت بهداشتی راس ساعت 10 صبح روز پنج شنبه مورخ 89/1/29 با محوریت شعار مراقبت های اولیه بهداشتی راهی به سوی پوشش همگانی سلامت برگزار گردید.

جلسه هماهنگی اجرای برنامه های هفته سلامت "اردیبهشت 1398" در معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل با حضور مدیران و کارشناسان ستادی  در دفتر معاون محترم فنی معاونت بهداشتی راس ساعت 10 صبح روز پنج شنبه مورخ 98/1/29 با محوریت شعار مراقبت های اولیه بهداشتی راهی به سوی پوشش همگانی سلامت برگزار گردید. جلسه در ابتدا با سخنرانی معاون محترم فنی آغاز گردید و در ادامه مصوباتی در راستای اجرای برنامه انجام شد که در این مصوبات به هر یک از واحدهای ستادی( گسترش و توسعه شبکه، پیشگیری و مبارزه با بیماری ها، آموزش و ارتقای سلامت، بهداشت محیط و حرفه ای، مدیریت خطر بلایا، سلامت خانواده، نوجوانان، جوانان و مدارس، بهداشت روان، بهبود تغذیه، سلامت دهان و دندان و امور دارویی) با توجه به برنامه ها و اهدافی که دنبال می کنند، وظیفه ای در راستای اجرای برنامه ها، محول گردید. برخی از این برنامه ها شامل معرفی خدمات خاص و نحوه دسترسی به آن ها از جمله تغذیه و بهداشت روان به عموم مردم، پیگیری برنامه کانون های سلامت با همکاری واحد مشارکت های مردمی دانشگاه و همکاری مراکز خدمات جامع سلامت، اطلاع رسانی از طریق تریبون نماز جمعه، برپایایی نمایشگاه های سلامت، ارائه خدمات بهداشت روان به گروه های سنی مختلف و ... می باشد.