جلسه برون بخشی به مناسبت هفته ملی سلامت جوان در سالن اجتماعات معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل با حضور جمعی از مسئولین شهرستانی با سخنرانی جناب آقای دکتر جوانیان معاون محترم بهداشتی برگزار گردید.

28 فروردین 98 مصادف با 11 شعبان، روز تولد حضرت علی اکبر و روز ملی جوان است و نظر به قرابت این روز و روز جهانی بهداشت وهفته سلامت - تاریخ برگزاری هفته سلامت جوان 28 فروردین الی 3 اردیبهشت 98 خواهد بود-. عنوان مطرح شده در این سال با محوریت مراقبت جوانان با شعار "من ارزشمند" و با موضوع "مراجعه به پایگاه های سلامت و مراکز ارائه خدمات جامع سلامت از سلامت خود آگاه شویم" انتخاب شده است. این عنوان متناسب با شعار روز جهانی بهداشت 2019 " پوشش همگانی سلامت از مسیر مراقبت های بهداشتی اولیه" است. از آنجایی که مساله سلامت جوانان یک مساله فرابخشی است و در ساختار وزارت بهداشت نیز واحدهای متعددی با توجه به رسالت خود متولی بخش ها و حیطه هایی از سلامت جوانان هستند. لذا موفقیت در اجرای برنامه های مرتبط با سلامت جوانان با مشارکت کلیه ذینفعان این امر میسر است. به همین منظور جلسه برون بخشی به منظور تعیین سازوکارهای عملیاتی جهت گرامیداشت روز و هفته ملی سلامت جوان در سالن اجتماعات معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل در روز سه شنبه مورخ 98/1/27 راس ساعت 11 صبح  با حضور جمعی از مسئولین شهرستانی با سخنرانی جناب آقای دکتر جوانیان، معاون محترم بهداشتی برگزار گردید.