دومین همایش ملی "اختلالات عصبی عضلانی اسکلتی"

گزارش همایش

دومین همایش ملی "اختلالات عصبی عضلانی اسکلتی" توسط مرکز تحقیقات اختلال حرکت در تاریخ 26 الی 27 آبان ماه 1395 در دانشگاه علوم پزشکی بابل برگزار گردید. مقدمات برگزاری این همایش از یکسال قبل و با تصویب دانشگاه شروع گردیده و در طی مدت فراخوان همایش تعداد  100 مقاله به دبیر خانه همایش ارسال شده است.

با نظر کارشناسی اعضاء محترم کمیته علمی و با توجه به محدویت زمان اجراء همایش، تعداد 24 مقاله جهت ارائه سخنرانی و 45 مقاله بصورت ارائه پوستر مورد پذیرش قرار گرفتند. تعداد شرکت کنندگان در این همایش  155 نفر بوده است. امتیاز بازآموزی این همایش 25/7 و تعداد افراد شرکت کننده با امتیاز باز آموزی 90 نفر می باشد.

محورهای همایش شامل:

بیومکانیک و پاتوبیومکانیک حرکت

روشهای پیشگیری ، تشخیص و درمان اختلالات حرکتی ناشی از بیماریهای:

سیستم عصبی مرکزی و محیطی، سیستم عضلانی اسکلتی، سیستم قلبی عروقی، تنفسی و اختلالات متابولیک

اختلالات حرکتی ناشی از کار

توانبخشی و اختلالات حرکتی