دانشجویان دندان‌پزشکی طب سنتی می‌خوانند

بر اساس مصوبه شورای عالی برنامه‌ریزی علوم پزشکی دانشجویان دندان‌پزشکی دو واحد درس «آشنایی با مبانی طب سنتی و مکمل» خواهند گذراند.

به گزارش وزارت بهداشت، معاون آموزشی وزارت بهداشت، مصوبه جلسه شورای عالی برنامه‌ریزی علوم پزشکی مبنی بر ارائه ۲ واحد درسی «آشنایی با مبانی طب سنتی و مکمل» به رشته‌های علوم پزشکی را ابلاغ کرد.

بر اساس این مصوبه که با هدف افزایش آگاهی دانشجویان رشته‌های علوم پزشکی از درمان‌های سنتی و مکمل موجود و رایج و میزان تاثیر آنها و برقراری سیستم ارجاع مناسب تصویب شده است،

۲ واحد درس «آشنایی با مبانی طب سنتی و مکمل» در مقاطع دکتری عمومی پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی، کارشناسی رشته‌های مامایی، پرستاری، فیزیوتراپی و علوم تغذیه، به صورت اجباری و

در مقطع کارشناسی پیوسته و ناپیوسته سایر رشته‌های علوم پزشکی، به صورت اختیاری، ارائه می‌شود.

مسئولیت تهیه محتوای درسی نیز بر اساس این مصوبه، به دانشگاه علوم پزشکی مجازی واگذار شده است تا با همکاری دفتر طب سنتی وزارت بهداشت، هیات ممتحنه و ارزشیابی رشته طب سنتی و دبیرخانه‌های تخصصی و صاحب‌نظران مرتبط، به تهیه این محتوا بپردازد.