کلنگ زنی شانزدهمین پایگاه اورژانس 115 دانشگاه علوم پزشکی بابل

به گزارش روابط عمومی اورژانس بابل دانشگاه علوم پزشکی بابل ؛ دکتر لعلی از کلنگ‌زنی شانزدهمین پایگاه اورژانس 115 دانشگاه علوم پزشکی بابل خبر داد.

دکتر لعلی رییس اورژانس دانشگاه علوم پزشکی بابل در حاشیه  مراسم کلنگ زنی شانزدهمین پایگاه اورژانس 115 گفت: کلنگ احداث پایگاه جاده ای محور کیاکلا به سیمرغ (کیاکلا) به عنوان شانزدهمین پایگاه شهرستان بابل با حضور امام جمعه ،فرماندار، رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل و مسوولین شهرستان، مسوولین دانشگاه و بخش مرکزی در جوار شهرک کیامهر به زمین زده شد.

وی ادامه داد: زمین این پایگاه توسط خیر نیک اندیش آقای نوشادیان به مساحت ۲۰۰ مترمربع اهدا گردید و همچنین ساختمان پایگاه توسط نیکوکاران گرامی منطقه و بنیاد نیکوکاری سلامت بابل ساخته خواهد شد.

رئیس اورژانس 115 دانشگاه علوم پزشکی بابل با اشاره به اینکه این پایگاه، سومین پایگاه اورژانس ۱۱۵ در حال احداث طی ۶ ماه اول سال ۹۹ می باشد، بیان داشت: این پایگاه کار امداد رسانی مناطق روستایی و جاده ای محور بابل به کیاکلا و بلوار شهید یاسینی و بخشهایی از کمربندی شرقی شهر بابل را تحت پوشش قرار خواهد داد.