مراجعه نزديك به چهل هزار نفر افراد مشکوک و قطعی کرونا در بابل

رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت که از آغاز شیوع کرونا در اسفند ماه سال گذشته تاکنون ۳۶۲ بیمار با تشخیص قطعی ابتلا به بیماری کووید- ۱۹ در این شهرستان جان باخته‌اند.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر سید فرزاد جلالی مجموع بیماران بستری کووید-۱۹ در بیمارستان های زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی بابل را هم در این مدت هفت هزار و ۸۰  نفر اعلام کرد.

وی گفت: که همچنین از ابتدای اسفند ماه سال گذشته تاکنون حدود ۴۰ هزار بیمار کرونایی و مشکوک به این ویروس به مراکز درمانی زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی بابل مراجعه کرده اند.

دکتر جلالی افزود : تا کنون از حدود ۱۴ هزار نمونه گیری‌ انجام شده در بابل تعداد چهار هزار و ۷۲۵ آزمایش مثبت قطعی بوده است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل اظهار داشت: ۸۱ درصد بیماران کووید-۱۹ بستری در بیمارستان های زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی بابل شهروندان بابلی و ۱۹ درصد دیگر هم غیر بابلی هستند.