پیام تبریک معاون آموزشی دانشکده دندانپزشکی بابل به مناسبت روز معلم

دکتر زهرا سادات مدنی معاون آموزشی دانشکده با انتشار پیامی فرا رسیدن ۱۲ اردیبهشت روز معلم را تبریک گفت.

دکتر زهرا سادات مدنی معاون آموزشی دانشکده با انتشار پیامی فرا رسیدن ۱۲ اردیبهشت "روز معلم" را تبریک گفت،

به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی بابل؛ در این پیام آمده است:

تعلیم و تعلم از شئون الهی است و استادان، به عنوان یکی از ارکان توسعه علمی کشور در شکل گیری شخصیت علمی و فرهنگی دانشجویان نقشی ماندگار دارند.

با فرا رسیدن دوازدهم اردیبهشت ماه – که به مناسبت شهادت فیلسوف شهیر و معلم بزرگ انقلاب استاد شهید مرتضی مطهری “روز معلم” نامگذاری شده است، یاد و خاطرۀ  این استاد بزرگ و همۀ معلمانی را  که بر تخته‌های سیاه، سپید بختی و سعادت و توسعۀ  ایران اسلامی را نگاشتند گرامی می‌دارم.

اعتلای فرهنگ و اندیشه ایران اسلامی در گرو تلاش هدفمند معلمان و استادانی است که در ترویج دانش و بینش همانند استاد شهید اهتمام می‌ورزند و از همین روست که نام و جایگاه والای معلم در فرهنگ ما همواره با قداست و احترام همراه بوده است.

اینجانب به نوبه خود فرارسیدن هفته معلم راخدمت همه معلمان و استادان فرهیخته و فرهنگ آفرین کشور به خصوص اعضای هیأت علمی دانشکده دندانپزشکی بابل تبریک عرض کرده و توفیق روزافزون این عزیزان را ازخداوند متعال خواستارم.

دکتر زهرا سادات مدنی/12اردیبهشت 96

معاون آموزشی دانشکده دندانپزشکی بابل