دکتر موعودی ریاست دانشکده دندانپزشکی بابل از میزان خدمات ارائه شده در سال 95 می گوید

به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی بابل، دکتر احسان موعودی ریاست دانشکده دندانپزشکی، به عملکرد یکساله بخش های درمانی جهت طرح سلامت بیماران اشاره کرد و از آمار خدمات دندانپزشکی ارائه شده به بیماران توسط کادر درمانی با نظارت بر کیفیت درمان، تعرفه دریافتی و کیفیت مواد مصرفی خبر داد.

تشخیص، درمان، مراقبت و رعایت اصول بهداشتی دهان و دندان از اهم مواردی است که در طرح سلامت بیماران ضروری است.

وی افزود: پس از پذیرش و معاینه بیمار، در صورت نیاز به رادیوگرافی به بخش رادیولوژی مراجعه و پس از تشخیص بیماری به ادامه طول درمان پرداخته می شود. بیماری که نیاز به بخش درمان تخصصی داشته باشد پس از پرداخت هزینه در نوبت دهی طرح درمان سلامت قرار می گیرد.

ریس دانشکده گفت: در بعضی از موارد بیماران با راهکارهای بهداشتی و آموزش اولیه دیگر نیاز به درمان نداشته و فقط جهت معاینات بعدی جهت اطمینان از عملکرد رعایت موارد بهداشتی مراجعه می نمایند.

دکتر موعودی بیان کرد: آمار ارائه شده در سال 95 گواه این حقیقت است که بخش های درمانی دانشکده در سال جاری بهترین خدمات را داشته و رضایت کامل بیماران افتخاری بزرگ برای ماست.

آمار بیماران مراجع کننده به بخش های درمانی مختلف دانشکده دندانپزشکی به شرح زیر می باشد:

بخش

تعداد بیمار