پیام رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل به مناسبت روز آزمایشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر سید مظفر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی وخدمات بهداشتی درمانی بابل طی پیامی روز آزمایشگاه را به همه همکاران آزمایشگاه تبریک گفت.

دکتر سید مظفر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل

متن پیام بدین شرح می باشد: سی ام فروردین زاد روز حکیم توانا سید اسماعیل جرجانی ،روز آزمایشگاه ، بر جامعه فرهیخته آزمایشگاهی ،کارکنان فنی ،اداری، خدماتی و اساتید و پزشکان علوم آزمایشگاهی مبارکباد. . این تلاشگران عرصه سلامت با آنالیز خون،مایعات و انساج بدن همواره در راه تشخیص و نهایتاً درمان صحیح بیماران کوشا بوده و پشتیبانان صدیق عرصه سلامت میباشند. . حکیم جرجانی گذشته از ابداع و شناخت بسیاری از روشهای تشخیص بیماریها ،مکمل فلسفه سهروردی و پارسی زبانی توانا به مثابه فردوسی بزرگ بود. . نام گذاری روز آزمایشگاه در زاد روز تولد این دانشمند فرهیخته،نشانه عظمت جایگاه والای همکاران آزمایشگاهی است. . توفیق همگان را در راه اعتلا سلامت جامعه از خداوند منان مسئلت دارم.